Varumärken

Registrerade varumärken och tjänstemärken är respektive innehavares egendom.

Adobe, Acrobat, Reader är antingen registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Adobe i USA och/eller i andra länder.

Apple, Mac, macOS, MacBook, MacBook Air, Mac Pro, iMac, iPad, iPod, iPhone, QuickTime, Safari är varumärken som tillhör Apple Inc.

Arm är ett registrerat varumärke som tillhör Arm Limited (eller dess dotterbolag) i USA och/eller på annan plats.

Cloudflare, Cloudflare-logotypen och Cloudflare Workers är varumärken och/eller registrerade varumärken som tillhör Cloudflare, Inc. i USA och andra jurisdiktioner.

Dropbox är ett varumärke som tillhör Dropbox, Inc.

Google, Google+, Google Chrome, Google Public DNS, Chromium, SPDY, YouTube och Android är varumärken som tillhör Google LLC.

Intel, Celeron och Atom är registrerade varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och andra länder.

Java och JavaScript är registrerade varumärken som tillhör Oracle och / eller dess dotterbolag.

Linux är ett registrerat varumärke som tillhör Linus Torvalds, registrerat i USA och andra länder.

LogMeIn Pro och Remotely Anywhere är varumärken som tillhör LogMeIn, Inc.

Mail.ru är ett varumärke som tillhör Mail.ru LLC.

ActiveX, Direct3D, Microsoft, Microsoft Edge, Windows, Windows Media, Windows XP, Windows Server, Internet Explorer, Outlook, PowerPoint, PowerShell, Bing är varumärken som tillhör Microsofts företagsgrupp.

Mozilla, Firefox and Thunderbird är varumärken som tillhör Mozilla Foundation i USA och andra länder.

VMware är ett registrerat varumärke som tillhör VMware, Inc. i USA och/eller andra länder.